Belföld

Zugló új momentumos polgármestere: „A fél szememet állandóan azon kellett tartanom, hogy éppen mit akarnak ellopni a szocik”

rtl.hurtl.hu

2024. június 18. 6:56

Nem gondolkodik azon, hogy a Momentum gyenge eredményei miatt átlépne a Tisza Pártba.

Zuglóban a momentumos Rózsa András váltja az MSZP-s Horváth Csabát a polgármesteri poszton. A frissen megválasztott, októberben hivatalba lépő polgármesterrel a 444 készített interjút.

Emlékeztetnek rá: Rózsa  2023 őszéig Horváth alpolgármestereként dolgozott. 

A portál kérdésére a momentumos politikus elmondta, hogy nem gondolkodik azon, hogy a pártja gyenge választási eredményei fényében átlépjen a Tisza Pártba. Utóbbiról azt mondja: „A Tisza-féle erődemonstráció sikeres volt, ennek örülök. Egyik szemem sír, a másik nevet. Örülök, hogy van egy erő az ellenzéki oldalon, ami fejfájást okozott Orbánéknak. Másfelől szomorú vagyok, mert magának a Momentumnak nem tett jót a Tisza előretörése.”

Arra a kérdésre, hogy Zugló alpolgármestereként miért asszisztált Horváth Csaba működéséhez, azt válaszolta:

Borzasztóan nehéz volt úgy dolgozni, hogy a fél szememet állandóan azon kellett tartanom, hogy éppen mit akarnak ellopni a szocik. Sok ügyet képviseltem, védtem, támadtam. Ennek köszönhető például, hogy nem költöttünk még több pénzt olyan dolgokra, amikről később kiderült, hogy szocialista kifizetőhelyek voltak. Mint például a Zugló TV. 


Nyitókép: Facebook / Rózsa András

#Belföld#zugló#horváth csaba#mszp#rózsa andrás#polgármester#választás#önkormányzati választás#momentum

Címlapról ajánljuk