Belföld

Megafonos „vezető influenszer” Karsai Dánielnek: Kapja be!

rtl.hurtl.hu

2024. június 15. 13:21

Két doboz Xanaxot ajánlott Karsai Dánielnek a megafonos Szakács István. 

A Karsai Dániel kapja be.

Ez volt Szakács István megafonos „vezető influenszer” válasza arra a kérdésre, mit szól ahhoz, hogy Sulyok Tamás elutasította Karsai Dániel kérését, hogy részesítse kegyelemben az embertelen szenvedésnek kitett halálos betegek életvégi döntéseinek végrehajtásában segédkezőket – írta a 444.hu. Szakács hozzátette, azért mondja ezt, „mert az életről egyedül a jóistennek van joga rendelkezni.”

Szakács a hozzá TikTok-on érkezett kérdésre válaszolva hozzátette:

A Karsai Dániel annyira izél. Tehát ha annyira olyan állapotban érzi magát, vegyen be két doboz Xanaxot, oszt viszon' látásra.

Szakács István a Facebook-oldalán is közzétett videóban reagált a róla terjedő videóra, „amiben egy helytelen kijelentést teszek Karsai Dániellel kapcsolatban, amiért ezúton is elnézést kérek”. Elmondása szerint az élő videója alatt baloldaliak fél órán keresztül folyamatosan provokálták és hergelték Karsai Dániel történetével „és volt egy pont, amikor nyersen fogalmaztam”, és közölte, még az élő adásban elnézést is kért amiatt.

Karsai Dániel az RTL-nek: Jobbulást meg kitartást már túl sokan kívántak, a bíróságtól jogvédelmet várok el

„Feldühített a döntés” – mondta Karsai Dániel arról, hogy a strasbourgi bíróság csütörtökön elutasította a beadványát. Az ügyről először az RTL Híradójának nyilatkozott. A halálos beteg alkotmányjogász szerint ugyanakkor az ítélet nem jelent teljes vereséget, mert nem tiltották meg az életvégi döntések jogát. Az ügyben hamarosan újratárgyalási kérelmet nyújtanak be, de Karsai Dániel abban már nem biztos, hogy azt a döntést is megéri, viszont az utolsó leheletéig küzdeni fog:


Nyitókép: Házon kívül

 

#Belföld#megafon#szakács istván

Címlapról ajánljuk