Belföld

Kovács Gergely: Az nagyon szórakoztató lesz, ha Orbán Viktor eljön egy fogadóórámra

rtl.hurtl.hu

2024. június 12. 6:28

A kutyapártos győztes Kovács Gergely eltüntetné a XII. kerület hírhedt turulszobrát.

Miután vasárnap megnyerte a XII. kerületet és októbertől ő lesz a hegyvidéki polgármester, Kovács Gergely a Kétfarkú Kutya Párt társelnöke interjút adott a Partizánnak. A beszélgetést a Telex szemlézte.

Kovács elmondta, hogy új pozíciójában Orbán Viktor, Mészáros Lőrinc, Rogán Cecília, Tiborcz István és Csányi Sándor polgármestere is lesz, hiszen mindannyian a kerületben laknak. Az újdonsült kutyapártos polgármester hozzáfűzte:

Persze az nagyon szórakoztató lesz, ha Orbán eljön egy fogadóórámra.

Kovács érdemben elmondta, az első dolguk az lesz, hogy Csillebércen elbontsák a félbehagyott lombkoronasétányt.

Arról is beszélt, hogy eltüntetné a kerületben található turulszobrot, vállalva az ezzel járó konfliktusokat. „Az rendben van, hogy az áldozatoknak legyen emlékművük, de hogy azt pont egy turullal kell megtenni, az nincs rendben. Sok embert nagyon bánt, és kevésnek okoz örömet” – mondta.

Kovács elmondta, hogy a kerület jegyzőjét lecserélik, és az önkormányzati cégek vezetőit is menesztik, utódjaikat nyilvános pályázaton választják ki.

Nyitókép: Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) társelnöke és Döme Zsuzsanna Suzi, az MKKP társelnöke a párt eredményváró rendezvényén 2024. június 9-én. Fotó: MTI/Bruzák Noémi

#Belföld#kovács gergely#kétfarkú kutya párt#12. kerület#polgármester#orbán viktor

Címlapról ajánljuk