Belföld

Itt vannak az árak: a Magyarországról induló Wizz Air-gépekre is lehet bérletet venni

rtl.hurtl.hu

2024. június 11. 17:05

Egy éven keresztül rögzített jegy- és poggyászáron utazhatnak azok, akik bérletet váltanak.

A Wizz Air közleménye szerint Magyarországon is elérhetővé teszik az előfizetés alapú szolgáltatásukat a WIZZ MultiPass-t, amely segítségével az utazni vágyók egy éven keresztül rögzített jegy- és poggyászáron utazhatnak.

Mint írják: a Wizz Air MultiPass szolgáltatásban szerepeltetett útvonalakat havi rendszerességgel választhatják az előfizetők, akik rögzített áron juthatnak hozzá a jegyekhez és fix összegért adhatják fel poggyászaikat is. A havidíjért cserébe az utazók tudatosabban tervezhetnek kiadásaikkal, áll a közleményben.

A magyar utasok választhatnak az egyirányú vagy retúrjáratok között, és eldönthetik, hogy igénybe veszik-e a WIZZ Priority szolgáltatást és/vagy a poggyászkedvezményt. Ahogy a hagyományos Wizz Air jegyek, úgy a kiegészítő szolgáltatások is a repülés előtt megvásárolhatók és hozzáadhatók a foglaláshoz a légitársaság honlapján.


Mint írták: az utasoknak lehetőségük lesz arra, hogy az előfizetésük megkezdésekor azonnal lefoglalják a repülőjegyüket, és mindössze öt nappal később már induljanak is első útjukra. Ha az előfizetés kezdő hónapjaként a soron következő hónapot választják, az utasok a hónap hatodik napjától kezdődően repülhetnek 30 vagy 31 napig. Az előfizetés minden hónap első napján megújul. A WIZZ MultiPass megvásárlására a hónap közepén is lehetőség van, amennyiben annak legvégéig több mint öt nap van hátra.

Nyitókép: Faludi Imre / MTVA / MTI

 

#Belföld#wizzair#bérlet#multipass

Címlapról ajánljuk