Belföld

Menczer Tamás nagyon durván beleszállt Magyar Péterbe

rtl.hurtl.hu

2024. június 10. 18:42

Menczer Tamás azt mondta, a Fidesz a 2026-os országgyűlési választáson is le fogja győzni Magyar Pétert, miután a Tisza Párt politikusának a fiát emlegette.

„Magyar Péter soha nem lesz nagy vezető és soha nem lesz miniszterelnök. Ő mindig az az ember marad, aki lehallgatta a feleségét azért, hogy ebből politikai tőkét kovácsoljon. Magyar elvesztette a fiát, ő egy jellemtelen vesztes, mindig az is marad” – mondta Menczer Tamás a Telexnek a parlamentben. A felvételt a politikus tette közzé a Facebook-oldalán.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Tisza Párt politikusáról azt mondta, ő az újbaloldal és ha ő választhatott volna ellenfelet a jövőre, őt választotta volna. Úgy véli, egy korszak most lezárult, „eddig egy felfestett, megrajzolt történetet láttunk, de mostantól ő egy számon kérhető, elszámoltatható politikus, és el fogja árulni a szavazóit, és ha úgy alakul, és úgy fog, mert ismerjük a karaktert, el fogja árulni a hazáját is” – mondta.

Ehhez hozzátette, aki a feleségét elárulta, és felvette diktafonnal, az bárkit, bármikor elárul. Menczer szerint a Fidesz a 2026-os országgyűlési választáson is le fogja győzni őt.

A vasárnapi eredménnyel kapcsolatban úgy fogalmazott, több mint kétmillió szavazatot kaptak, ami rekord és az összes európai kormány sírva könyörögne egy ilyen eredményért.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

#Belföld#Menczer Tamás#magyar péter#fidesz#tisza párt#választás

Címlapról ajánljuk