Belföld

Nyomoz a rendőrség Bíró Ica kilakoltatása ügyében, Schadl György végrehajtója is érintett

rtl.hurtl.hu

2024. június 10. 9:28

A házát és a lakását is elárverezték, Bíró Ica szerint semmi sem volt jogszerű.

A kilakoltatása óta, azaz öt éve harcol elveszített házáért Bíró Ica. A Metal Lady ügyében most kedvező fordulat állhat be: a rendőrség elindította a nyomozást, az énekesnő pedig azt reméli, hamarosan teljesen kártalanítják, írja a Blikk.

Mint arról beszámoltunk, 2019-ben Bíró Icát kilakoltatták a házából. Az egykori modell svájcifrank-alapú hitelt vett fel, amelyre a XII. kerületi ingatlanja volt a fedezet. A törlesztőrészlet azonban a háromszorosára emelkedett, amit már nem tudott fizetni. A házát és a lakását is elárverezték, az ügyben azonban Bíró Ica szerint semmi sem volt jogszerű.

Amikor a Schadl–Völner-ügy kiderült, az új végrehajtótól végre megkaphattam azokat az iratokat, amiket az előző többszöri kérésre sem adott át nekem. M. Esztertől, aki vádlott volt a Schadl ügyben, és le is tartóztatták, nem kaptam meg a jogosan járó dokumentumokat, amiket köteles lett volna átadni nekem anno 

– számolt be most Bíró Ica.

„Az utódjától beszerzett dokumentumokból kiderült, hogy hamis, lejárt papírok alapján hajtották végre a kilakoltatásaimat, erre a tényre pedig nemrég bukkantak rá az ügyvédeim. Miután eddig több körben is visszautasították a korrupciós perre és csalással szembeni nyomozásra beadott kérvényeimet, most másképp adtuk be a dokumentumokat, és végre elindították a nyomozást” – magyarázta Bíró.


Nyitókép: RTL

#Belföld#bíró ica#kilakoltatás#schadl györgy#nyomozás

Címlapról ajánljuk