Belföld

Alföldi Róbert Szentkirályi visszalépéséről: Ez gusztustalan

rtl.hurtl.hu

2024. június 8. 13:38

Így legalább feketén-fehéren világos, hogy ki hova tartozik – írta Alföldi Róbert, aki kemény szavakkal reagált a fideszes főpolgármester-jelölt visszalépésének hírére.

Erős szavakkal reagált Alföldi Róbert rendező és színész arra a hírre, hogy Szentkirályi Alexandra az utolsó pillanatban visszalépett a főpolgármester-jelöltségtől, és arra buzdította támogatóit, hogy szavazzanak Vitézy Dávidra, az LMP, illetve a saját magáról elnevezett civil szervezet jelöltjére.

Alföldi azt írta, most jól látszik, hogy "nem a zöldpolitika, nem a lakhatás, nem a közlekedés fontos, hanem a hatalom. A hatalom megszerzése a bűnös városban, Budapesten is. Bármi áron!

Meg merem kockáztatni, hogy ez gusztustalan. De legalább feketén-fehéren világos, hogy ki hova tartozik.

Alföldi szerint „Budapest szabad város: gúzsba kötve, de táncolt, küzdött, és nem hagyta magát az elmúlt években, pedig a kormány amit lehet ellene tenni, azt megtette”.

A rendező úgy látja, hogy a kormány „totál hülyének nézi” a budapestieket. 

„Ugye, mindenki látja, hogy mi itt a valóság?! Ugye, nem hagyjuk magunkat átverni?! Legyünk észnél  vasárnap!” – írta a bejegyzésben.


Nyitókép: RTL

#Belföld#önkormányzati választás 2024#választás 2024#alföldi róbert#Szentkirályi Alexandra#főpolgármester-jelölt#vitézy dávid#karácsony gergely

Címlapról ajánljuk