Belföld

Megszólalt Szentkirályi Alexandra, a közösségi oldalán üzent

rtl.hurtl.hu

2024. június 6. 21:53

Egyes sajtóhírek szerint már szinte biztosra vehető Szentkriályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltjének visszalépése. A fideszes politikus most a közösségi oldalán üzent.

A Magyar Hang írt arról csütörtök este, hogy értesüléseik szerint egyesek, akiket a Fidesz belső köreként azonosítottak, Szentkirályi Alexandra rövidesen visszalép a főpolgármester-jelöltségtől. Ezt azzal magyarázta az internetes portál, hogy úgy tudják, a kormánypártok azt mérték, hogy Szentkriályi visszalépése esetén a fideszesek nagy számban szavaznának át Vitézy Dávidra. Május végén erről számolt be a Híradó is a Medián mérése alapján, az akkori kutatások szerint a Fidesz-KDNP jelöltjének visszalépése esetén hibahatáron belül lenne Karácsony Gergely és Vitézy Dávid támogatottsága. 


Szentkirályi Alexandra most a Facebookon üzent, de nem a visszalépését jelentette be, hanem Karácsony Gergely, a DK-MSZP-Párbeszéd közös jelöltjének szerinte be nem tartott kampányígéreteit. 

3 nap a választásig.Egy újabb kamu Karácsonytól: »Kezdeményezzük egy roma összművészeti intézmény létrehozását.« Kamu ez is, nem kezdeményezték. Következő!


Nyitókép: Balogh Zoltán / MTI

#Belföld#Szentkirályi Alexandra#facebook#poszt#karácsony gergely#visszalép

Címlapról ajánljuk