Belföld

Magyarországra jön Donald Trump fia

rtl.hurtl.hu

2024. június 6. 16:40

Donald Trump Jr. a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara elnökének meghívására érkezik Budapestre egy üzleti konferenciára.

Nagy Elek, a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) elnökének meghívására üzleti konferenciára érkezik Magyarországra június 13-án Donald Trump Jr., az Egyesült Államok 45. elnökének, Donald Trumpnak a legidősebb fia.

A BKIK honlapján található tájékoztató szerint Donald Trump Jr. részt vesz a magyarországi látogatása alkalmával rendezett üzleti konferencián. Azt írják, Donald Trump Jr. programjában zártkörű, üzleti események szerepelnek.

A közleményben így mutatják be a volt amerikai elnök fiát: „Donald Trump Jr. sikeres üzletember (emellett a New York Times bestseller-írója, politikai közszereplő, televíziós személyiség), a Trump ingatlanvagyont is kezelő The Trump Organisation ügyvezető operatív alelnöke. 

Trump elnök egy korábbi bizalmasa a félelmet nem ismerően szókimondó, politikailag korrekt álláspontja miatt a »hígítatlan Trumpizmus hangjának« nevezte Donald Trump Jr-t.

Nyitókép: Donald Trump Jr., Donald Trump amerikai elnök legidősebb fia, a The Trump Organization vállalat alelnöke sajtóértekezletet tart Jakartában 2019. augusztus 13-án. Fotó: Mast Irham / MTI / EPA

#Belföld#donald trump#fia#bkik#konferencia#budapest

Címlapról ajánljuk