Belföld

A fonyódi fideszes polgármester azzal támadja az egyik jelöltet, hogy rossz anya

rtl.hurtl.hu

2024. június 5. 15:56

Hidvégi József, Fonyód fideszes polgármestere májusban még az emberséges kampányolás mellett kardoskodott, most azzal is támadja ellenfelét, hogy autógumit használ virágtartónak.

„Anyaként levizsgázott, elhagyta gyermekét és azóta sincs kapcsolata vele, sem unokáival” – ezzel támadta be a Facebook-oldalán kedden Hidvégi József, Fonyód fideszes polgármestere az egyik polgármesterjelöltet.

A 24.hu cikkében emlékeztet, Hidvégi májusban, amikor megrongált fideszes plakátokról osztott meg képeket követőivel, ehhez képest még azt írta: „Maradjunk meg embernek”. Noha a nevét egyszer sem írta le, Hidvégi ezzel a függetlenként induló Németh Helgát, a DK választókerületi elnökét támadta be, hiszen ő az egyetlen női polgármesterjelölt Fonyódon.

Hidvégi polgármesterjelöltként ugyan idén nem, de képviselőjelöltként elindul az 5 ezer lakosú városban, helyette a Fidesz-KDNP Erdei Barnabás jelenlegi alpolgármestert indítja a pozícióra. A regnáló városvezető mindemellett azt is felrótta Németh Helgának, hogy „vállalkozása képtelen fejlődni”, és támadta azzal is, hogy

bérelt üzlete környékén autógumit használ virágtartónak.

De olyanokat is írt róla, hogy „dolgozóit nem jelentette be, nem járul hozzá a város működéséhez, vagyona nincs, árverezik a lakást, amiben lakik, tehát egy csődtömeg”.  A polgármester kérdéseket is feltett Németh Helgával kapcsolatban: „Önéletrajzát nem olvashattuk. Vajon melyik virtuális egyetemen végezte «tanfolyamait»? Hány nyelven beszél? Mit vezetett a rolleren kívül?” Majd posztjában kijelentette: „Hölgyem! A polgármesterség nem szerencsejáték!”, ezután saját elképzeléseit kezdte sorolni a városvezetésről.

Nyitókép: Hidvégi József / Facebook

 

#Belföld#fonyód#fideszes polgármester#anyaság#lejáratás

Címlapról ajánljuk