Belföld

„Menjetek ti a büdös fa**ba!” – mindennek elhordta a fideszes képviselő az orosházi focistákat, miután kikaptak

rtl.hurtl.hu

2024. június 5. 19:23

Tóth-Kása Sándor fideszes önkormányzati képviselő, az orosházi OMTK elnöke káromkodások közepette ordibált a játékosokkal, miután elvesztették a meccset.

„Menjetek ti a büdös fa**ba! Hülye fa**ok! – ilyen, és ehhez hasonló káromkodásokkal küldte el melegebb éghajlatra Tóth-Kása Sándor fideszes önkormányzati képviselő, egyben az orosházi OMTK elnöke a csapatát, miután vesztettek Gyula ellen egy megyei mérkőzésen.

Az öltözőben lezajló jelenetet valaki rögzítette, majd a videót elküldte a Blikknek. Azt írják, a teljes káromkodáscunami öt percig tartott, a fideszes képviselő pedig a felnőtt csapatban játszó kiskorúakat sem kímélte. Tóth-Kása a válogatott káromkodások mellett olyanokat kérdezett, ezt érdemli-e ő és a csapat, és felhozta azt is, hogy egyébként játékosai mindent megkapnak az egyesülettől, és ő is mindent megtett értük.

Tóth-Kása a klubra nézve szégyennek nevezte a mérkőzésen mutatott teljesítményt. A lap azt szerette volna megkérdezni a fideszes önkormányzati képviselőtől, hogy mit gondol klubelnökként elmondott szavairól, illetve mi méltatlan még az orosházi egyesülethez, de ő csak szűkszavúan nyilatkozott.

Én nem tudok ilyen esetről, utánanézek. Én nem sározok másokat, mások se sározzanak senkit! Normálisan próbálok az életemben viselkedni

– mondta a lapnak. Miután a Blikk idézett neki a videóban elhangzottakból is, a klub elnöke jelezte, hogy nem kíván többet nyilatkozni.

Nyitókép (illusztráció): Pexels / Markus Spiske

 

#Belföld#orosháza#fideszes képviselő#ordibálás#káromkodás#Videó#foci

Címlapról ajánljuk