Belföld

Tiborcz István nyit éttermet a bezárt lágymányosi beachen

rtl.hurtl.hu

2024. június 4. 10:02

Tiborczék elhozzák „a már jól ismert Flava életérzést” a Kopaszi-gátra.

Mint arról beszámoltunk, nem nyit ki többé a Sho Beach a Kopaszi-gáton. Az üzemeltető közölte: a terület tulajdonosának döntése miatt végleg bezárnak.

Új fejlemény, hogy Flava Beach lesz a Sho Beachből a BudaParton, a Lágymányosi-öbölben, írja a Telex az új üzemeltető közleménye alapján.

„A Flava Beach Budapest egyetlen olyan homokos partja, ahol a Dunában lehet fürdeni, és ahol a vízminőséget rendszeresen ellenőrzik. A jól megközelíthető városi strand nemcsak olyan remek szórakozási lehetőségekkel, mint a labdarúgó-Európa-bajnokság vetítése, hanem friss gasztronómiai kínálattal és koktélválasztékkal várja vendégeit, melyek igazán feltöltenek a pihenés során. A konyhát a már jól ismert Flava életérzést közvetítve álmodták meg nyári, friss ötletekkel kiegészítve” – idézi a portál a közleményt.

A Telex emlékeztet rá: a  Flava Kitchen&More Orbán Viktor miniszterelnök vejének, a Tiborcz István tulajdonában lévő BDPST-nek az érdekeltsége.

Mint arról beszámoltunk, bár Tiborcz István cége, a BDPST Zrt. üzemi szinten masszív veszteséget termelt tavaly, de különböző pénzügyi műveleteknek köszönhetően mégis 8,8 milliárd forintos tiszta nyereséget termelt.

Nyitókép: RTL Híradó

#Belföld#flava#tiborcz istván#kopaszi-gát#beach#lágymányosi híd

Címlapról ajánljuk