Belföld

Orbán Viktort vagy Magyar Pétert látná szívesebben miniszterelnökként? – erről kérdezget a Novák Katalin lemondását szondázó cég

rtl.hurtl.hu

2024. június 4. 16:01

Az Amarone Call Express nevű divíziója azt is megkérdezte: mi a fontosabb, a béke és a biztonság vagy a Fidesz korrupciós ügyei?  

Kit látna szívesebben miniszterelnökként, Orbán Viktort vagy Magyar Pétert? – többek között erről érdeklődik telefonon az a közvéleménykutató cég a 444.hu cikke szerint, amelyik februárban még azt mérte, hogy Novák Katalinnak le kell-e mondania a köztársasági elnöki tisztségéről.

Az Amarone Call Express nevű divíziója arról is érdeklődik, hogy „Mi aggasztja a legjobban önt és a családját Magyarországgal kapcsolatban?” Azt is tudni akarták, szimpatikusnak tartja-e Donáth Annát, Dobrev Klárát, Gyurcsány Ferencet, Toroczkai Lászlót, Orbán Viktort és Magyar Pétert vagy sem.

Azt a kérdést is feltették, 

mit tart fontosabbnak: a békét és a biztonságot vagy a Fidesz korrupciós ügyeit?


De arról is érdeklődtek, hogy a hívottak hova sorolják Magyar Pétert. Következetesen baloldali, inkább baloldali, középen áll, inkább jobboldali, vagy következetesen jobboldali.

A Házon kívülnek László Róbert választási szakértő arról beszélt, hogy Magyar Péter teljesen fel akarja forgatni az egész politikai életet kormánypártostul, ellenzékestül:


Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

#Belföld#magyar péter#orbán viktor#közvélemény-kutatás#amarone call express#mérés#miniszterelnök

Címlapról ajánljuk