Belföld

Kósa Lajos szerint a Fidesznek nincs dolga Magyar Péterrel

rtl.hurtl.hu

2024. június 4. 9:43

Kósa Lajos le is vezette, miért jutott erre a megállapításra.

Mint arról beszámoltunk, petíciót indított Magyar Péter, hogy a Fidesz fejezze be a háborús kampányt, mert az félelmet kelt a gyerekekben. Ezt Orbán Viktor békemeneten elhangzott beszéde után jelentette be. Magyar sajtótájékoztatóján arról is beszélt, hogy feljelentést tesz a miniszterelnök ellen rémhírterjesztés miatt. Varga Mihálytól pedig azt várná el, hogy még a választások előtt mondja el milyen megszorításokra készül a kormány.

Kósa Lajost a Hír TV hétfő esti műsorában Magyar Péter petíciójáról kérdezték, a Fidesz alelnöke rá jellemző választ adott: „Itt most Magyar Pétert értékeljem? Azt hittem, ez nem egy viccműsor, bocsánat” – értetlenkedett a Fidesz alelnöke, majd később megjegyezte:

A Magyar Péter nem szereplője a magyar politikának. Hát most azért, mert végigroadshow-zta az országot? Lényegében az önkormányzatok döntő többségében, a fővároson kívül, nem is indul, tehát nem is akar szereplő lenni

– idézi a 444 a fideszes politikust.

Mint írják, Kósa azt is mondta, Magyar Péter csak az ellenzéket verte szét, nekik ezzel nincsen dolguk. Aztán teljesen elfogadhatatlan fickónak nevezte, mert titokban hangfelvételeket készített a feleségéről.

Nyitókép: Kósa Lajos, a Fidesz alelnöke és Papp László debreceni polgármester a Békemenetén a Jászai Mari téren 2024. június 1-jén. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

#Belföld#kósa lajos#fidesz-kdnp#magyar péter

Címlapról ajánljuk