Belföld

Gyertyagyújtás lesz Tompos Kátya emlékére

rtl.hurtl.hu

2024. június 3. 17:08

Hrutka Róbert, a fiatalon elhunyt színésznő jóbarátja elmondta, hogy rengetegen szeretnének búcsút venni Tompos Kátyától.

 

„Rengetegen szeretnének búcsút venni Kátyától, ezért úgy döntöttünk, hogy június 7-én nyilvános gyertyagyújtást szervezünk a Várkert Bazárban az emlékére” – árulta el a Story magazinnak Hrutka Róbert, a színésznő jóbarátja. Hrutka azt is megosztotta, hogy

Kátya temetését jelenleg szervezik. Arról ugyanakkor a színésznő édesanyja dönt, hogy miképp vesznek végső búcsút a fiatalon elhunyt lányától.

 A 41 éves színésznő ritka daganatos betegséggel küzdött. Színész kollégái visszavárták a színpadra, döbbenettel fogadták, hogy múlt pénteken hajnalban Tompos Kátya elhunyt. Herendi Gábor a Fókusznak elmondta: a Valami Amerika sorozatban Bala lányának szerepét is neki akarta adni, de akkor már olyan állapotban volt Kátya, hogy nem tudta elvállalni.

Tompos Kátyával öt évvel ezelőtt készített portréinterjút Barabás Éva. Az rtl.hu ezzel a bensőséges beszélgetéssel emlékezik a fiatalon elhunyt színésznőre:


Nyitókép: MTI Fotó / Mónus Márton

#Belföld#tompos kátya#gyertyagyújtás#halál#rák#gyász#Hrutka Róbert#várkert bazár

Címlapról ajánljuk