Belföld

Bencsik András szerint sokan aggódnak Orbán Viktor túlsúlya miatt

rtl.hurtl.hu

2024. június 2. 14:22

Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője szerint Orbánnak sok hibája van.

„Sok hibája van. Túlsúlyos, emiatt sokan aggódnak” – ezt mondta Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője a Békemeneten Orbán Viktorról a 24.hu-nak.

A kormányoldalon egyébként nem megszokott, hogy valaki ilyen természetességgel és nyíltan beszél a miniszterelnök fizikumáról. Bencsik természetesen nem csak ezt emelte ki, így folytatta a lapnak: „Nagyon okos. Nagyon pontosan tudja, mit akar, és teljes mértékben egyetértek vele, hogy ezt a háborút, ezt nekünk nem szabad támogatni.”

Csak akkor maradhat ki Európa a háborúból, ha a békepárti erők nyernek a jövő heti uniós választásokon – erről beszélt Orbán Viktor a Békemenet végállomásán, a Margitszigeten. A Civil Összefogás Fórum által szervezett felvonuláson a miniszterelnök azt mondta: a Fidesz-KDNP az egyetlen politikai erő, amely meg tudja akadályozni, hogy Magyarország háborúba sodródjon. A Békemenetről az RTL Híradó így tudósított:


Nyitókép: Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője beszél a 2024. június 1-re meghirdetett Békemenetről tartott sajtótájékoztatón a Polgárok Házában 2024. május 22-én. Mellette Széles Gábor nagyvállalkozó. Fotó: Lakatos Péter / MTI

#Belföld#bencsik andrás#orbán viktor#túlsúlyos#békemenet

Címlapról ajánljuk