Belföld

Vitray Tamás erős kritikát mondott a mai televíziózásról

rtl.hurtl.hu

2024. június 1. 8:37

A jelenlegi tévés generációnál az a fontos, hogy jóképűek legyenek, beszédképesek és humorosnak tartsák magukat – mondja a tévés legenda.

Vitray Tamás, a hazai televíziózás kiemelkedő alakja szerint a televíziózáshoz ma teljesen más készségek szükségesek, mint korábban, mondta a Story magazinnak a tévés. A jelenlegi tévés generációnál az a fontos, hogy jóképűek legyenek, beszédképesek, és humorosnak tartsák magukat.

Vitray úgy látja, hogy a technikai fejlődés a személyiség rovására ment. Régen az emberek nyíltan kifejezték véleményüket, ma viszont névtelenül, kommentek mögé bújva sértegethetnek bárkit következmények nélkül.

Bár a televíziózás sokat változott, Vitray szerint a siker ma is azok mellé szegődik, akik többet tudnak a többieknél, példaként említve Friderikusz sikereit. Hozzáteszi, hogy már nem néz olyan szenvedélyesen tévét, mint korábban, és ha valami nem köti le, habozás nélkül továbbkapcsol.

Vitray Tamás és negyedik felesége, Vitray-Ivens Éva február végén a Fókusznak adtak exkluzív interjút, amiben elmondták, hogyan szerettek egymásba:


Nyitókép: Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, főszerkesztő, riporter, kiváló művész gödi otthonában 2017. október 31-én – Fotó: Czimbal Gyula / MTI

#Belföld#tévé#vitray tamás#televízió#kritika

Címlapról ajánljuk