Belföld

Így búcsúzik Tóth Gabi, Zorán, ByeAlex és Hrutka Róbert Tompos Kátyától

rtl.hurtl.hu

2024. május 31. 11:15

Tompos Kátya halálhíre megrázta a sztárokat.

Mint arról beszámoltunk, 41 éves korában elhunyt Tompos Kátya énekes-színésznő.

Május elején derült ki, hogy Tompos Kátya egy ritka daganatos betegségben szenved. A színésznő barátai és kollégái jótékonysági rendezvényt szerveztek, hogy pénzt gyűjtsenek a külföldi gyógykezelésre.

„Mély fájdalommal tudatjuk veletek, hogy hosszan tartó betegség után Tompos Kátya Jászai Mari- és Junior Prima-díjas színésznő, énekesnő ma hajnalban elhunyt, békésen távozott családja körében. Nagyon sokat jelentett számára, hogy betegsége hírére az ország egy emberként mozdult meg és fejezte ki támogatását valamilyen formában, ez a szeretet erőt adott neki és reménnyel töltötte ki utolsó heteit” – jelent meg péntek délelőtt a színésznő Facebook-oldalán.

Tompos Kátya halálhírére számos ismert ember reagált:

Csak állok elveszve, mint egy kihalt megállóban és te észrevétlen felszálltál arra a bizonyos holdjáratra. Soha nem volt ilyen hangos a csend. Köszönöm, hogy a barátod lehettem!

– írta Hrutka Róbert, Tompos Kátya állandó alkotótársa.

 

A csónak elindult a végtelenbe. De nem volt magányos. Százezrek támogatása, szeretete kísérte az utolsó hetekben.Jó utat, Kátya! 

– írta Rónai Egon.

 

Nem tudok és nem is akarok mit írni….🖤 egyszerűen nem lehet…🖤Nyugodj békében Kátya🖤 

– írta Tóth Gabi az Instagram-oldalán.

 

Elhunyt egy fiatal, tehetséges nő. Nem ismertem személyesen, mégis megérint a története. nagy tisztelettel gondolok rá. A hozzátartozóknak, barátoknak pedig őszinte részvétemet nyújtom, mert egy ilyen űrt tudom, hogy semmi nem tölthet majd be. Az viszont biztos, hogy mindig emlékezni fogunk rá

– írta ByeAlex.

 

Sokan hittünk benne, bizakodtunk, hogy a páratlan összefogás, sok ezer ember segítő szándéka elég lehet, hogy meggyógyuljon; engem is sokkolt a tragikus hír, hogy Tompos Kátya ma reggel elhunyt. Egy egyedülálló tehetség, egy különleges jelenség, egy nagyszerű ember volt, halála felfoghatatlan. Osztozom a család és a barátok fájdalmában. Nyugodjon békében!

– írta Karácsony Gergely.

 

Nincsenek szavak🖤🖤🖤Megszakad a szív

– írta Péterfy Bori.

 

Zorán egy 2014-es felvételt posztolt, ami az Egypár barát című duett-album bemutatóján készült, és amin Tompos Kátya Jávori Ferenc Fegya és Sztevanovity Dusán dalát, az Esküvőt énekli.

 

Nyitókép: MTI Fotó: Sóki Tamás

#Belföld#tompos kátya#gyász#búcsú#halál#Rákbetegség

Címlapról ajánljuk