Belföld

Hiába a szexkabin, már csak 10,9 milliárd forintba kerül a NER híres jachtja

rtl.hurtl.hu

2024. május 31. 17:41

Az ötven méteres hajót csaknem 11 milliárd forintért árulják, ami kétmilliárddal olcsóbb, mint amennyiért tavaly augusztusban akarták eladni.

Már csak mindössze 27,9 millió euróért (ami kb. 10,9 milliárd forint) elvihető az a jacht, amin a NER bárói és a miniszterelnök belső köre járt hajózni – írja a 444.hu.

Szíjj László a Seagull MRD névre keresztelt hajót tavaly augusztus óta próbálja eladni, de akkor még 5 millió euróval drágábban kínálta.

A cikk szerint az 50 méter hosszú Seagull több jacuzzival, medencével és elől-hátul tükrös szexkabinnal is felszerelték, a megajacht kategóriába sorolható. Tavaly nyár óta egyébként a jachtba 240 üzemórát tettek bele, most összesen 900 óra van benne, vagyis nem futott sokat.

Szijjártó Pétert és családját még 2020-ban fotózták le egy másik luxusjacht fedélzetén. Annak a hajónak Lady Mrd volt a neve, és Szíjj László a tulajdonosa. A milliárdos üzletember főleg az építőiparban érdekelt, cégei rendszeresen teljesítenek állami megbízásokat. A Lady Mrd-on, majd a Seagull nevű hajóján is rendszeresen feltűnt a kormányközeli elit:


Nyitókép: Illusztráció. Fotó: RTL

#Belföld#Seagull Mrd#szíjj lászló#JACHT#eladó#NER

Címlapról ajánljuk