Belföld

11 kilót fogyott Magyar Péter

rtl.hurtl.hu

2024. május 27. 6:49

Magyar Péter szerint Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára. A Tisza Párt EP-listavezetője azt is bejelentette, hogy részt vesz a köztévés vitán, de nem tartja magát a megadott témákhoz.

Magyar Péter az ATV Heti Napló című műsorában bejelentette, hogy részt vesz a köztévés vitán, bár nem tartja magát a megadott témákhoz, hanem a magyar emberek problémáiról fog beszélni. Ha ezért kizárják, szerinte a felelősséget Rogán Antalnak és Papp Dánielnek kell vállalnia.

A Tisza Párt a Fővárosi Közgyűlésben ügyek mentén működne együtt, de egyetlen főpolgármester-jelöltet sem támogatnak. Magyar szerint a kormánypártok Szentkirályi Alexandrát vissza fogják léptetni Vitézy Dávid javára.

Javasolta egy gyalogoshíd építését a Dunán, ami lehetővé tenné, hogy a Lánchíd ismét az autósoké legyen. Szerinte 5-6 képviselő elegendő lesz ahhoz, hogy se a DK-nak, se a Fidesznek ne legyen többsége.

Magyar hangsúlyozta, hogy nem hagyja el az országot június 10-e után, mert a pártépítés az elsődleges feladata. Orbán Viktor Varga Judit visszavonulásával kapcsolatos kijelentését hiteltelennek tartja, mivel szerinte korábban sem egyeztetett vele. Magyar még mindig kap információkat a Karmelitából, annak ellenére, hogy már nincsenek ott barátai.

Nézői kérdésekre válaszolva elmondta, hogy az euró bevezetésének több előnye van, mint hátránya. Az egészséges élelmiszerek áfáját minimumra, 5 százalékra vagy nullára csökkentené. Az eutanáziáról népszavazással döntetne, és a végrehajtási rendszert államosítaná. Változtatna a választási rendszeren is, hogy minden határon túli magyar szavazhasson levélben.

A „Nagyon nyeszlett. Eszik rendesen?” kérdésre válaszolva elárulta, hogy 11 kilót fogyott, és nagyon sokan aggódnak érte, de most már a választásokig kibírja. „Rengeteg szeretetet, mézet és mindenféle finom ételt kapok, frissen sütött kenyértől elkezdve a rétesen át, csak nincs rá időm megenni, mert egész nap rohanunk az országban” – fogalmazott.

Magyar Péter a Házon kívülnek adott interjújában többek között arról is beszélt, hogy nem tudott előre a kegyelmi ügyről:


Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

#Belföld#választás#magyar péter#önkormányzati#főpolgármester#vitézy dávid#választás 2024#Szentkirályi Alexandra#karácsony gergely

Címlapról ajánljuk