Belföld

Magyar Péter Hatvanpusztáról üzent

rtl.hurtl.hu

2024. május 24. 16:47

Magyar Péter, a Tisza Párt alapítója Felcsútra utazott országjárása keretében. Kemény szavakkal üzent az Orbán-uradalom elől.

Magyar Péter az országjárása keretében pénteken Hatvanpusztára, az Orbán-rezidenciához is ellátogatott. A Tisza Párt alelnöke a 444.hu beszámolója szerint a hatvanpusztai bejárat előtt így kezdte:

Justice for Hungary, igazságot Magyarországnak!

Az első világháború után Justice for Hungary felirattal óceánt átrepülő gép a közelben, Bicske határában hajtott végre kényszerleszállást). Magyar Péter úgy folytatta, hogy azért mentek oda, hogy„ üzenjük a hatalomnak, hogy nem félünk!”

Szerinte a hatalom mára teljesen kontroll nélkülivé vált. Magyar első lépéseinek egyike egy új vagyonnyilatkozati rendszert bevezetése lenne, hogy ne csak a politikusoknak, de a családtagjaiknak is nyilvános vagyonnyilatkozatokat kelljen tenni, illetve vagyonosodási vizsgálatot vezetne be húsz évre visszamenőleg.

Megdöbbentőnek nevezte, hogy „amikor Magyarországon rengeteg ember él a létminimum környékén, vagy az alatt, amikor több százezer olyan magyar gyerek van, aki nem jut hozzá alapvető dolgokhoz, minőségi oktatáshoz, emberhez méltó gyerekkorhoz (…),”

akkor van egy kormányunk, amely magát családbarátnak, vidékbarátnak, gyerekbarátnak és kereszténynek hazudja, és annyi szerénység nincs benne, hogy ilyen épületeket ne építsen, vagy legalább ne akkor építsen, amikor hatalmon van.

Orbán Viktor édesapja, Orbán Győző 12 hektáros majorságot vett meg 2011-ben Hatvanpusztán. Ma már a környéken minden az Orbán vagy a Mészáros család tulajdonában van, a birtok alatt 1200 négyzetméter földalatti területet építettek, de van napelempark és pálmaház is. A Házon kívül összefoglalta, hogyan gyarapodott minden megnyert választás után egyre jobban a hatvanpusztai uradalom:


Nyitókép: Illyés Tibor / MTI

#Belföld#magyar péter#hatvanpuszta#orbán viktor#orbán győző

Címlapról ajánljuk