Belföld

Karácsony Gergely: Rogán Antal vadászik rám, magánlakásokba rontottak be

rtl.hurtl.hu

2024. május 23. 16:53

Karácsony szerint a titkosszolgálatok vegzálják őt és kollégáit, hogy legyen elég forrása a lejárató propagandának.

Karácsony Gergely szerint „a NAV emberei tegnap megint a jogi főtanácsadómnál és ügyvédemnél jártak, ma kora reggel pedig többeknek a magánlakásába rontottak be. Tegnap azzal az ürüggyel, hogy adatokat és naplófájlokat akarnak szakértőként megvizsgálni, a Rogán Antal irányította Nemzetbiztonsági Szakszolgálat készített másolatot a kollégám ügyvédi munkájához használt számítógépéről”.

Szerinte „öt éve vadásznak rám, most ebben is szintet lépett Rogán Antal”.

A hatóság emberei elmondása szerint az elmúlt tizennégy év, a teljes Orbán-kormányzás időszakában végzett ügyvédi tevékenységének iratait, köztük magánokiratokat, magánjogi ügyletek dokumentumait másolták le az ügyvédjénél, „semmibe véve a jogállam egyik fontos garanciáját, az ügyvédi titkot”.

Majd minden ellenzéki pártnak végzett szakértői- és jogi tevékenység dokumentumait másolták le, számtalan információszabadsági per, vagy éppen strasbourgi eljárás anyagait. Ezek közül Rogán Antalnak semmihez nincs köze

– tette hozzá. Szerinte Rogánék az így megszerzett adatokat „átadják a propagandamédiának, hogy hazug és manipulatív lejárató kampányokat indíthassanak. Erre használják a nyomozó hatóságokat, az adóhatóságot és immár a titkosszolgálatokat is”. Karácsony úgy véli, hogy mindennek célja, hogy őt „levadásszák”, hiszen az elmúlt években számításai szerint legalább tízmilliárd forintot költöttek a lejáratására.

Viszont szerinte „a lejáratás eredménytelen, a kamuügyekkel lebuktak, most ezért szintet lépnek. Lemásolt dokumentumokkal és magánlakásokban tartott házkutatásokkal akarnak megfélemlíteni. Budapestről mondanivalójuk nincs, ezért egyértelműen elküldték a hadüzenetet”. Azt követeli:

hogyha engem akarnak levadászni, akkor jöjjenek ide. Ne a kollégáimat vegzálják, legyen bátorsága Rogánnak ideküldeni az embereit. Ide hozzám, az én irodámba. Túrják fel azt, kutassanak itt, ne legyenek gyávák. Mutassák meg magukat, hadd lássa ország-világ és egész Budapest, hogy mire megy ki ez az aljas játék.


Nyitókép: MTI / Bruzák Noémi / Kovács Attila

#Belföld#választás 2024#karácsony gergely#rogán antal#nav#razzia#hatóság#lejáratás#propaganda#titkosszolgálat

Címlapról ajánljuk