EUEurópa

„Beintünk a köztévé politikai Mónika-show-jának” – Nem megy el a kétfarkú kutyapárt az EP-választási vitára

rtl.hurtl.hu

2024. május 22. 17:38

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt a köztévés vita helyett kitelepül a Várkert bazár elé, ahol mindenki elmondhatja a pulpituson, mit gondol az Európai Unió jövőjéről.

Gondolkodtunk rajta, hogy Le Marietta is kifesti magát, és részt vesz az MTVA által szervezett úgynevezett EP-listavezetői vitán. Végül úgy gondoltuk, hogy jobb, ha az állítólagos viccpárt MKKP mégsem vesz részt ebben a bohózatban – közölte a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szerdán a Facebookon.

Azzal indokolták a döntést, hogy egyesek vitát akarnak a köztévés vitáról, „miközben az állami propagandatévé nem is vitát szervez a megszabott körülményekkel, hanem előrehozta a szilveszteri adásból a kabaréműsort, és elvárja, hogy biodíszletként szolgáljunk ehhez”. Magát a köztévés vitát úgy jellemezték, hogy politikai Mónika-show.

Helyette a párt május 30-án a köztévé adásával egy időben kitelepül a Várkert bazár elé, ahol bárki elmondhatja, hogy mit gondol az Európai Unió jövőjéről. 

Természetesen csak nyolc perces időkeretben, bullshit nélkül


– tették hozzá.

Nagyüzem lesz a Várkert bazár előtt a köztévés vita napján, Magyar Péter nemrég jelentette be Solton, hogy a Tisza Párt tüntetést hív össze a helyszín elé.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

#Európa#magyar kétfarkú kutya párt#Le Marietta#köztévé#vita#Belföld

Címlapról ajánljuk