Belföld

Magyar Péter Felcsútra megy, kibérelte a kisvasutat

rtl.hurtl.hu

2024. május 21. 14:35

Magyar Péter, a Tisza Párt EP-listavezetője szerint azzal, hogy kibérelték az egész szerelvényt valószínűleg az éves kihasználtsága a duplájára fog emelkedni.

Magyar Péter a Tisza Párt EP-listavezetője az országjáró körútjának kiskunfélegyházi eseményén közölte, hogy péntekre kibérelték a felcsúti kisvasutat.

Jelzem önöknek, hogy pénteken ellátogatunk Fejér megyébe, egy híres kisvasúthoz. Felcsútra elmegyünk és részt veszünk a szocialista szellem vasútján egy utazáson, mindenkit várunk szeretettel

– mondta Magyar Péter, aki hozzátette, hogy kibérelték az egész szerelvényt, így „valószínűleg az éves kihasználtsága a duplájára fog emelkedni”. Magyar hozzátette: azt reméli, hogy most, hogy elárulta, ők foglalták le, nem fogják rögtön elkezdeni karbantartani.

Mit is mondott a miniszterelnök úr? Hogy meg kell hosszabbítani Bicskéig. Bicske kapcsán azt javaslom, hogy három hónap után jussanak el odáig, hogy a bicskei gyerekektől bocsánatot kérnek, azért a bűnökért, amelyekhez asszisztált a magyar kormány

– utalt Magyar Péter Novák Katalin és Balog Zoltán bicskei gyermekotthonban történt zaklatásokkal kapcsolatban kialakult kegyelmi botránybaló való érintettségére.

A Fókusz anyagából nemrég kiderült, hogyan készült a Házon kívül hatalmas port kavaró K. Endrét lebuktató, rejtett kamerás riportja:


Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

#Belföld#magyar péter#kisvasút#felcsút#kiskunfélegyháza

Címlapról ajánljuk