Belföld

A Karmelitába látogattak a kormánypárti média vezetői

rtl.hurtl.hu

2024. május 17. 13:53

A Gulyáságyú Média Szalai Vivient és Ómolnár Miklóst látta megközelíteni Orbán Viktor hivatalát.

„A kormány érdekeit szolgáló propagandamédia több vezetője is a lezárt Karmelita kolostorba, a Miniszterelnökségnek helyet adó épületbe érkezett” – írta a Gulyáságyú Média. A lap munkatársa május 9-én reggel 9 óra után fotózta le, ahogy 

Ómolnár Miklós, a Mediaworks kormányhű médiakonglomerátum bulvár részlegének igazgatója és Szalai Vivien, a TV2 hírigazgatója érkezik a Miniszterelnökséghez.

A Gulyáságyú Média beszámolója szerint ezen a napon kordonokkal és egy táblával zárták le a Karmelita kolostor környékét. A táblán az állt, hogy „átjárás kizárólag az építési területen dolgozóknak”. A rendőrök a lap munkatársait más irányba terelték, az eddig szokásos, belépésre engedélyezett várbeli területet is szűkítették.

Mint írják, a helyszínen tartózkodó rendőrök az átjárást tiltó táblák ellenére a meghívott médiavezetőket beengedték az „építési területre”.

Nyitókép (illusztráció): Latorcai János átadja az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Kommunikációért Nívódíjat Ómolnár Miklósnak, a Mediaworks bulvár és magazin divízió igazgatójának 2023. szeptember 7-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

#Belföld#Karmelita#ómolnár miklós#szalai vivien#kormánysajtó

Címlapról ajánljuk