Belföld

Szóról szóra megismételte parlamenti felszólalását Halász János fideszes képviselő

rtl.hurtl.hu

2024. május 6. 8:23

„A nagy kérdés, hogy miért asszisztálnak még mindig ehhez az ellenzéki pártok” – teszi fel a kérdést Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő.

„Kétszer  mondta el szóról szóra ugyanazt a felszólalást egy hónap különbséggel a fideszes Halász János képviselő. Csak a nyakkendő különbözött a március 19-i és április 29-i napirend előtti felszólalás alkalmával, de az elmondott szöveg betűről betűre megegyezett” – szúrta ki Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki Facebook-posztjában mindkét felszólalást meg is osztotta.

 

Hadházy Ákos szerint több magyarázat létezik a jelenségre, ezeket fel is sorolja posztjában.

Halász képviselő úr hülye;

Halász képviselő úr hülyének nézi a választókat;

Halász képviselő úr lusta, nem akart új beszédet írni;

Halász képviselő úr túltolta Goebbels elveit (ismételd unalomig a hazugságot) és azt gondolta, legjobb ismétlés a szó szerinti

– sorolja Hadházy, aki végülis oda jut, hogy mindegyik igaz lehet, de leginkább úgy lehet összefoglalni: ez a kétszer elmondott beszéd mindent megmutat a magyar „parlamentarizmusról” és persze a propagandáról is.

A nagy kérdés, hogy miért asszisztálnak még mindig ehhez az ellenzéki pártok, és miért csodálkoznak azon, hogy az emiatt kiábrándult tömegek biankó csekket adnak egy olyan új pártnak, amely ugyanazt mondja, mint ők, csak még nem kompromittálta magát

– folytatja.

Hadházy Ákos nyomozta ki, hogy a kegyelmi botrányba belebukott Novák Katalinnak közpénzből fizetnek gazdasszonyt. Hogy emnnyiért, itt megtudhatja:


Nyitókép: Facebook / Hadházy Ákos 

#Belföld#Halász János#fidesz#ismétlés#parlament#szóról-szóra

Címlapról ajánljuk