Belföld

Menczer Tamás: Bumm

rtl.hurtl.hu

2024. május 5. 15:29

A Fidesz kommunikációs igazgatója is reagált Magyar Péterékre.

Menczer Tamás facebookos videóját az állami hírügynökség is hosszasan szemlézte. Ebben a Fidesz kommunikációs vezetője arról beszélt, hogy amikor volt „az adatkezelési történet, hogy a Bajnai Soros-világhoz kapcsolódó DatAdat áll mögötte”, akkor Magyar Péter azt mondta, hogy ez nem igaz, azt a tájékoztatót csak valakitől kapta. „Ó, hát igen, ahogy az lenni szokott, csak úgy kaptuk valakitől. Amikor meg kiderült, hogy kitől kapták, kiderült, hogy az is a Bajnainak az üzlettársa, és az ember cégéhez van bejegyezve a Magyar Péter egyesülete is” – fogalmazott Menczer Tamás.

Tehát ő ugyanebbe a sorba illik, ugyanazok vannak mögötte, akik a Márki-Zay mögött is voltak és egyébként erről a Momentum sokat tudna mesélni, hogy milyen, amikor ezek a külföldi finanszírozók valakit elhajítanak, és beállnak valaki más mögé

– mondta Menczer.

Ez történt eddig is: „külföldi irányítók és baloldali hype. Momentumnál – bumm – beleálltak a földbe. Márki Zay Péternél ugyanaz – bumm – beleállt a földbe”. Most épp Magyar Péteren a sor, és jön a következő csalódás – mondta Menczer Tamás.


Nyitókép: Máthé Zoltán / MTI

#Belföld#magyar péter#debrecen#tüntetés#Menczer Tamás

Címlapról ajánljuk