Belföld

Kocsmánál balhézott, felkerült a Fidesz listájára Cseuz Zsolt

rtl.hurtl.hu

2024. április 30. 16:23

Egyéni körzetben nem indul Cseuz Zsolt, de a volt tiszafüredi alpolgármestert ötödik helyen feltették a Fidesz települési kompenzációs listájára.

Tiszaföldváron a Fidesz újra önkormányzati képviselőjeltként indítja Cseuz Zsoltot, a város februárban lemondott volt alpolgármesterét. Cseuznak azután kellett lemondania a posztjáról, hogy videófelvételek készültek arról, ahogy egy vállalkozó barátjával, Kiss Ferenccel együtt egy helyi borozó előtt balhézott, írta meg a 444.hu

A videókon többek között az látszott, hogy Cseuz és a félmeztelen Kiss Ferenc áll a Barcza Borozó előtt, és az utóbbi rugdossa és rázza annak a lelakatolt kapuját, mindeközben arra biztatta trágárul a bent levőket, hogy menjenek ki.

Az alpolgármester a Facebookon jelentette be a lemondását, azt írta, hogy „a hétvégén egy régóta húzódó, folyamatos provokációkkal és fenyegetésekkel teli magánügy következtében hibásan kezeltem a Barcza Borozóban történt eseményeket”.

A Nemzeti Választási Iroda oldala szerint bár egyéni körzetben Cseuz nem indul, 

a volt alpolgármestert ötödik helyen feltették a Fidesz települési kompenzációs listájára. Ha az előtte lévők közül nyernek egyéniben, neki is lesz esélye képviselőként folytatni.

Februárban nem ez volt az egyetlen botrány, amiben fideszesek voltak érintettek. Kecelen verekedésbe fordult át a sportcsarnok vezetőjének és az egyik önkormányzati képviselőnek a közös kocsmázása:


Nyitókép: Cseuz Zsolt / Facebook

#Belföld#tiszaföldvár#cseuz zsolt#kocsma#önkormányzati választás

Címlapról ajánljuk