Belföld

Egy államtitkár rokonát körözi a rendőrség a szentesi gyilkosság miatt

rtl.hurtl.hu

2024. április 29. 18:38

A szentesi gyilkossággal gyanúsított férfit Farkas Sándorhoz rokoni szál fűzi. A fideszes képviselő azt mondta, reméli, minél hamarabb elfogják az elkövetőt, és felelősségre vonják.

Farkas Sándor fideszes országgyűlési képviselő testvérének rokonságához tartozik a rendőrség által körözött 21 éves Kocsárdi Dávid Máté, akit azzal gyanúsítanak, hogy halálra késelt egy 52 éves nőt Szentesen – írja a Blikk.

Farkas, aki az Agrárminisztérium parlamenti államtitkára, közleményben reagált az esetre. „Megrendített a tragédia, az áldozat családjával mélységesen együttérzek, fájdalmukban osztozom! Mivel a tragédia Szentesen a József Attila utcához közel történt, még aznap este átadtuk a rendőrségnek a Fidesz-iroda biztonsági kameráinak a felvételeit, amelyeken látszódik az utca egy része, remélem, tudtuk segíteni a nyomozást” – írta, majd hozzátette: 

Habár testvérem révén rokoni szál fűz a feltételezett elkövetőhöz, nem tudok többet az esetről, bízom a rendőrség munkájában, hogy mielőbb megtalálják az elkövetőt, és tettének megfelelő ítéletben részesítik!


Múlt csütörtökön Szentesen öltek meg egy 52 éves helybéli nőt. A nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Kocsárdi Dávid Máté szentesi lakos, aki ellen a rendőrség elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Blikk szerint az emberöléssel gyanúsított fiatal férfi korábban együtt dolgozott az áldozattal, ott keveredhettek valamiféle konfliktusba. A lap szerint nem kizárt, hogy a gyanúsított a város környéken, a Tisza árterének erdői között bujkál, a rendőrök nagy erőkkel keresik.

Nyitókép: Farkas Sándor. Fotó: MTI/Soós Lajos

#Belföld#farkas sándor#szentes#gyilkosság#rokon#körözés

Címlapról ajánljuk