Belföld

Jótékony célra árverezi el Magyar Péter ikonikus napszemüvegét, elképesztő, hol tart már a licit

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2024. április 21. 12:19

Magyar Péter jótékonysági célra ajánlotta fel az El Camino-t is megjárt napszemüvegét, ami miatt sokat támadta a kormányközeli média.

Új poszttal jelentkezett vasárnap délelőtt Magyar Péter, a Tisza párt EP-listájának vezetője. Varga Judit volt igazságügyi miniszter politikai karrierbe kezdő exférje ezt írta ki Facebook-oldalára:

Szeretném jótékonysági célra felajánlani a propaganda által híressé tett napszemüvegemet. Nyilvános licitre bocsátom az El Camino-t is megjárt Ray-Ban márkájú szemüveget.

A magyar közélet legtöbbet emlegetett napszemüvege tízezer forintos kikiáltási árról indul majd. Magyar Péter az április 22-én este 6-ig tartó árverésből befolyt összeget egy Debrecen környéki nehézsorsú, többgyermekes családnak szeretné felajánlani anyák napján, azaz május 5-én, vasárnap, amikor pártja Debrecenben tart nagygyűlést.

A licit nem sokkal 11 óra előtt 1,2 millió forintnál tartott, írta kommentben Magyar Péter.

A szóban forgó napszemüvegről Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt írta egy Facebook-poszt alatt kibontakozó kommentcsatában, hogy   

Szép a napszemüvege. Amikor abban nyilatkozik, az különösen államférfis. Jól látszik a nárcisztikus önimádat, mindenki lenézése. Ja, egy apróság: a napszemüvege női.

A napszemüveg témáját a kormányközeli média is felkapta, több lejárató célú cikk is született Magyar Péterről, amiben ezt a kérdéskört boncolgatták.

Nyitókép: Nagy Attila Károly / rtl.hu

#Belföld#magyar péter#tisza párt#napszemüveg#licitálás#aukció#árverés

Címlapról ajánljuk