Belföld

Azzal vádolja a Fidesz Magyar Pétert, hogy női napszemüveget hord

rtl.hurtl.hu

2024. április 8. 15:55

Egy Fidesz-videó alatt robbant ki kommentháború Menczer Tamás és Magyar Péter között.

Egy Fidesz-videó alatt keveredett kommentháborúba a friss ellenzéki Magyar Péter és a Fidesz új kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás – írta a 444.hu.

Menczer arról beszél a Facebook-videón, hogy a Fidesz a világ legsikeresebb pártja, és minden okuk megvan kihúzott mellkassal állni. Emellett azt is elmondja, hogy „a normális emberek, akik nem politikusok, azok nem szeretik azt okvetlenül, hogyha mindenfelől lőnek (támadják őket)”.

Erre csapott le Magyar, aki azt írta, hogy „Tomi, azért azt jó hallani, hogy kimondod magatokról, hogy nem vagytok normális emberek. Kommunikációs géniusz vagy. Legalább ilyen jó államtitkár is voltál. Csak így tovább!”

Nem késett soká Menczer válasza, ő magázva válaszolt Magyarnak: „Igaza van, ön előttem jár. Én például soha nem venném fel titokban a feleségemet, mondván, ezzel »megvédem« őt… Igaz, nadrágszíjjal és övcsattal sem »védeném« soha. Ön valóban előttem jár. […]

Ui.: Szép a napszemüvege. Amikor abban nyilatkozik, az különösen államférfis. Jól látszik a nárcisztikus önimádat, mindenki lenézése. Ja, egy apróság: a napszemüvege női”.

Nyitókép: Nagy Attila Károly

#Belföld#napszemüveg#Menczer Tamás#fidesz#magyar péter

Címlapról ajánljuk