Belföld

Bezárt az egymilliárdos állami támogatást kapott vidámpark

rtl.hurtl.hu

2024. április 14. 20:13

Bezárt a zalaszabari Zobori Élménypark, amit részben állami támogatásból építettek ki, és Rogán Antal adott át. 

Végleg bezárt a zalaszabari Zobori Élménypark, amit a Dunántúl egyik legnagyobb vidámparkjaként, részben állami támogatásból építettek ki – írta a Telex. Az élménypark Facebook-oldala a lap cikke szerint már egy bükfürdői élményközpontot reklámoz:

„Kedves Vendégeink! Tájékoztatunk Titeket, hogy a Zobori Élménypark végleg bezárja kapuit. De nem kell aggódnotok, hiszen a kalandok nem érnek véget. Örömmel ajánljuk figyelmetekbe a Funcity-t Bükfürdőn, ahol új, izgalmas élmények várnak Rátok egész évben.”

A Zobor Élményparkot egymilliárd forintos állami támogatást kapott fejlesztésre, és 2019-ben Rogán Antal is részt vett annak megnyitóján, ahol kijelentette, hogy „Zalaszabar megelőzte Budapestet.” 

Rogán Antal még a hullámvasutat is kipróbálta, ahogy az az MTI fotóján is látható:

Bezárt az egymilliárdos állami támogatást kapott vidámpark
Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b) és Vígh László fideszes országgyűlési képviselő (j) a zalaszabari Holnapocska Tábor és Zobori Élménypark új hullámvasútján 2019. április 13-án. Az élményparkban több mint egymilliárd forintos fejlesztés valósult meg. Fotó:MTI/Varga György

Nyitókép: Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b) és Vígh László fideszes országgyűlési képviselő a zalaszabari Holnapocska Tábor és Zobori Élménypark új hullámvasútján 2019. április 13-án. Az élményparkban több mint egymilliárd forintos fejlesztés valósult meg. MTI/Varga György

 

#Belföld#vidámpark#állami támogatás#zobori élménypark#bezárás

Címlapról ajánljuk