Belföld

Magyar Péter Orbán Viktornak tett fel egy kérdést

rtl.hurtl.hu

2024. április 14. 21:22

Orbán Viktor videóüzenetet tett közzé Facebook-oldalán az Izrael elleni iráni támadással kapcsolatban, Magyar Péter azonnal kommentben kérdezte. 

Ahogy arról az rtl.hu is beszámolt, Orbán Viktor vasárnap összehívta a Védelmi Tanácsot a Karmelitába az Izraelt ért iráni légitámadások miatt. Este a Facebook-oldalán tett közzé egy videót az ülés után, elmondva, hogy összehívta a Védelmi Tanácsot, ahol elmondása szerint utasítást adott a Belügyminiszternek és a terrorelhárítást vezetőinek, hogy „minden rendelkezésre álló eszközzel garantálják a magyar emberek biztonságát”. Hozzátette, hogy kedden Brüsszelbe utazik, hogy európai vezetőkkel tárgyaljon.

Alig tíz perccel később Magyar Péter már kommentelt is a poszt alá – írta a 24.hu. Magyar Péter a hozzászólásában arról érdeklődött, hogy „melyik településen hány ember számára áll rendelkezésre megfelelő óvóhely”:

Miniszterelnök Úr, megtenné, hogy ha már háborús veszélyhelyzet van Magyarországon, akkor közli a honfitársainkkal, hogy melyik településen hány ember számára áll rendelkezésre megfelelő óvóhely? Illetőleg, ha a társadalom többségének nem jutna semmilyen hely, akkor miért van ez így, ha már két éve elrendelték a veszélyhelyzetet? Előre is köszönjük a válaszát!

Nyitókép:Magyar Péter ügyvéd beszél az általa meghirdetett Nemzeti menet és demonstráció egy új Magyarországért című rendezvényen a budapesti Kossuth Lajos téren 2024. április 6-án. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

#Belföld#orbán viktor#magyar péter#óvóhely#vészhelyzet#háború

Címlapról ajánljuk