Belföld

Ha kormányra kerül, Magyar Péter megnyitná az ügynökaktákat

rtl.hurtl.hu

2024. április 11. 7:41

Magyar Péter egy kommentben vágott vissza, amiért a Fidesz lebaloldalizta. 

Menczer Tamás interjút adott a 444-nek, a videót a Facebook-oldalán is megosztotta. Az Index szúrta ki, hogy Magyar Péter kommentben reagált a Fidesz új kommunikációs igazgatójának szavaira.

Menczer többek között arról beszélt, hogy aggódik Magyar Péter barátnőjéért, valamint elmondta, hogy szerinte a fideszes szavazók nem bizonytalanodtak el az utóbbi időben, csak nézelődnek, hogy mi is a helyzet.

Erre reagált Magyar egy kommentben:

Na, figyelj Tomi, szállj le a családomról, szállj le a barátnőmről, eleget ártottatok ti már nekik, csak hogy a hatalmatokat mentsétek

– idézi az Index a Talpra Magyarok Közösségének alapítóját.

Arra, hogy Menczer baloldalinak nevezte, Magyar így reagált:

Nekem nem kommunista ügynökök és pártfunkcionáriusok a felmenőim, ellentétben a Fidesz vezetőivel. Van egy »jó« hírem Orbán Viktornak és Gyurcsány Ferencnek, az új kormány egyik első döntése az ügynökakták megnyitása lesz, amit nem véletlenül akadályoznak közösen évtizedek óta.

Magyar Péter az egri székhelyű Tisza, azaz a Tisztelet és Szabadság Párt színeiben indul a június 9-ei európai parlamenti választáson. A Választási Bizottság csütörtökön ülésezik, és ott elvileg dönthet is arról, hogy a párt indulhat-e a választáson. „Próbáltunk olyan pártot választani, amelyiknek az előélete és a programja beleillik a Talpra Magyarok programjába” – mondta Magyar Péter az RTL Híradónak. Elárulta, miért pont ezt a pártot választotta, ahogy azt is, mire számít a választási bizottság csütörtöki ülésén.

 

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

#Belföld#magyar péter#Menczer Tamás#ügynökakta

Címlapról ajánljuk