Belföld

Pottyondy Edina: Nem látok különbséget az Orbán- és Gyurcsány-fanatikusok vérszomja és a Magyar-hívők kritikátlan komment-talibánsága között

rtl.hurtl.hu

2024. április 9. 18:21

Pottyondy Edina influneszer úgy látja: nincs tisztítótűz, csak pokol és mennyország. Ez Magyarország.

Pottyondy Edina strandup-előadó, közéleti influenszer Facebook-posztjában arról ír, hogy nincs lelkiereje megcsinálni a heti videót.

„Egyrészt megrémít az az elfogult őrület, ahogy Magyar Péterhez viszonyul az ellenzéki világ egy része. Nem látok különbséget az Orbán- és Gyurcsány-fanatikusok vérszomja és a Magyar-hívők kritikátlan komment-talibánsága között” – fogalmazott.

Tényleg az lenne a vágyott szép új világ, hogy ha egy riporter nem a közmédiás alákérdezést tolja a két hónapja még a NER-ből bőséggel eléldegélő, hirtelen ellenzéki szerepben közhatalomra ácsingózó, gyakran önellentmondásba keveredő politikus-aspiránssal, azt az új Messiás hívei válogatott gyalázkodásokkal szénné alázzák?

Pottyondy Edina szerint

nincs tisztítótűz, csak pokol és mennyország. Ez Magyarország.

Hozzáteszi: elkeseríti, hogy Tarr Zoltánt, háromgyerekes édesapát, református lelkészt, „a szombati tüntetés legjobb felszólalóját kirúgták a munkahelyéről a következő munkanapon. Ez Oroszország.”

Nem tudom, hogy hol van most a helyem. Videós vagyok, humorista, aki szórakoztatással és a véleményével tartozik. De ebben a világban az őrület és a gátlástalan gonoszság ül tort, és most nincs erőm viccelődni. Talán nem is helyes. 

Tarr Zoltán az RTL-nek azt mondta, hogy számított a következményekre, és továbbra sem fél:


Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#pottyondy edina#magyar péter#tarr zoltán#youtuber

Címlapról ajánljuk