Belföld

Győri fürdő üzemeltetője: Ki a f*szom fog ebbe a g*ci kib*szott k*rva retkes városba bejönni? Még a lábamat se törlöm bele

rtl.hurtl.hu

2024. április 9. 20:43

A felvételen az hallható, hogy Kovacsics Imre kirúgja a Rába Quelle győri menedzsmentjét.

Hangfelvételt szivárogtatott ki a győri fürdő üzemeltetőjéről, Kovacsics Istvánról a Borkai-párti Facebook-csoportban, a Győri Bulváron egy álprofilnak tűnő személy, ezt az Úgytudjuk.hu vette észre. A helyi lap munkatársa egyébként Pintér Bence, a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület győri polgármesterjelöltje.

A felvételen az hallható, hogy Kovacsics Imre kirúgja a Rába Quelle győri menedzsmentjét.

A megvágottnak tűnő felvételen Kovacsics azt mondja:

Ez a város egy akkora f*sz város lett, hogy sajnálom, hogy az életemben volt valamikor közöm Győrhöz.

Majd arról beszél, hogy gondolkodik, hogy visszaadja a fürdőt, az önkormányzat nem tehet mást, minthogy kiír egy új pályázatot az üzemeltetésre.

Ezután hozzátette, hogy 2027-ig lett volna szerződése, de az új szerződést a Közbeszerzési Hatóság eltörölte, Kovacsics szerint a „f*szkalap Borkai, f*szkalap Hajtó, f*szkalap Bárány István” miatt, akiket, ha már nem lesz függő helyzetben Győrtől, akkor megfelelő módon tud majd „nyírni”. 

Arról is beszélt, hogy nem sikerült csapatot építeni, két hónappal a fürdőhöz épült, tavaly átadott vízi élménypark nyári nyitása előtt „még mindig nem tudunk igazán rendesen működni, a vezetők egymással rendesen kommunikálni, dolgozni”, ezért a menedzsmentet felmenti a munkavégzés alól. „100 forintot nem bírunk emelni hülye embereknek, akik ide bejönnek, nekünk meg 130, 140 százalékkal növekednek az üzemeltetési díjaink” – mondta.

Szerinte hét hónapja veszteségesen működnek, és ebben ő is hibás. Kiemelte: a nyitó ünnepség előtt egy nappal kiderült, hogy majdnem nem tudnak kinyitni, és azóta sok a műszaki hiba. „Nem igaz, hogy 22 milliárdért nem lehet összerakni egy jó műszaki tartalmú létesítményt” – mondta Kovacsics, aki elmondta, hogy ő nem győri, hanem kapuvári, és le fogja tagadni, hogy valaha volt köze ehhez.

Elmondta: pályázhatna újra, de

ki a faszom fog ebbe a g*ci kib*szott k*rva retkes városba bejönni? Még a lábamat se törlöm bele.


Nyitókép: Győrplusz TV / YouTube

#Belföld#győr#kovacsics istván#rába quelle#fürdő

Címlapról ajánljuk