Belföld

Menczer Tamás: A Fidesz valószínűleg a világ legsikeresebb pártja, Magyar Péter csak cirkuszol

rtl.hurtl.hu

2024. április 7. 20:15

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint a Fidesz-KDNP támogatóinak minden okuk megvan arra, hogy egyenes derékkal állják a támadásokat.

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint „az a párt, a Fidesz és az a kormány, amelyet a Fidesz és a KDNP támogat,  Európa legsikeresebb pártja és valószínűleg az egész világ legsikeresebb pártja. Egymás után négy választást nyertünk kétharmaddal, ami páratlan Európában és világszinten is”.

Facebook-videójában arról beszélt: a Fidesz-KDNP támogatóinak minden okuk megvan arra, hogy egyenes derékkal állják a támadásokat, ezért azt javasolja nekik, hogy ne védekező testtartást vegyenek fel. Elmondta: a kegyelmi ügy is az volt, és „ez a cirkusz is az, most ez a derék ember minden nap mindent elmond rólunk”.

Szerinte olyan „politikai erők akarják most oktatni őket, amelyek egy-két százalékon állnak, vagy amelyek még soha nem voltak választáson, illetve olyanok, amelyeket minden alkalommal tönkrevertek”.

„Ők akarják megmondani, hogy mit és hogyan kellene csinálnia a legsikeresebb pártnak?” – tette fel a kérdést. „Mi nem lottón nyertük ezt a támogatást” – tette hozzá. Elmondta azt is: „Az eredmények bennünket igazolnak a nap végén, a számok makacs dolgok, (...) nem hagyjuk, hogy mindenfajta izgalmas ember veszélybe sodorja azt, amit közösen elértünk”.

Nyitókép: Facebook

#Belföld#Menczer Tamás#facebook#fidesz#cirkusz#kegyelmi ügy#magyar péter

Címlapról ajánljuk