Belföld

A Hír Tv a Facebookon hirdeti, hogy Fodor Gábor szerint nem lényeges, mi van Magyar Péter hangfelvételén

rtl.hurtl.hu

2024. április 7. 13:36

A Hír Tv fizetett Facebook-hirdetésben terjeszti Fodor Gábor szavait, miszerint nem lényeges, mi hallható Magyar Péter hangfelvételén.

A Hír Tv fizetett hirdetésben tolja, hogy Fodor Gábor szerint nem lényeges, mit mond Varga Judit a hangfelvételen – szúrta ki a Telex.

Mint írják, a Fidesz alapítója, egykori SZDSZ-es politikus március 28-án bement a Hír Tv-be Velkovics Vilmoshoz, és ott 12 percen keresztül úgy beszélgettek a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételről, hogy egyszer sem mondták el, mi hallható azon a felvételen.

A lap szerint Fodor inkább azt a „becstelenséget” nehezményezte, hogy Magyar felvette a házastársa beszélgetését, és azt nyilvánosságra hozta. „Ilyen értelemben a hangfelvétel nem érdekes szerintem, hogy azon mi van. Ez egy gyanúra okot adhat, azt az ügyészség intézi, nyilván ezért hívták be ma az ügyészségre (Varga Juditot). Nem ez az érdekes. Szerintem az az érdekes, hogy egy ember odaáll a nagyközönség elé, követőket akar magának, és közben mindezt úgy indítja el és úgy csinálja, hogy ezt a rendkívül tisztességtelen dolgot elkövette” – fogalmazott. 

A Hír Tv pedig jónak látta, hogy fizetett Facebook-hirdetésben juttassa el az emberekhez Fodor szavait. A Meta Hirdetéstár (Ad Library) nyilvános adatai szerint

április 5-től megközelítőleg 300-350 ezer forintot költöttek arra, hogy hirdessék a beszélgetés részletét.

Magyar Péter az RTL Híradónak azt mondta: az általa nyilvánosságra hozott hangfelvétel azt bizonyítja, hogy Magyarországon a rendszerváltozás óta a legnagyobb politikai és jogi válság van.


Nyitókép: Veres Nándor / MTI

#Belföld#fodor gábor#hír tv#magyar péter#hangfelvétel#varga judit#facebook-hirdetés

Címlapról ajánljuk