Belföld

Trágárkodva esett neki Magyar Péternek a Magyar Nemzet főszerkesztője

rtl.hurtl.hu

2024. március 25. 20:07

Ugyanazzal a jelzővel illette Néző László Magyar Pétert, mint korábban Simicska Lajos Orbán Viktort.

Simicska Lajost játszott, Néző László, a Magyar Nemzet főszerkesztője a vasárnap esti Sajtóklubban – szúrta ki a 444.hu.

Néző azt mondta – miután emlegette a szánkós embert – hogy „Na de, ha van igazi ge*i Magyarországon, az Magyar Péter, bocsássatok meg. Aki a feleségét meg a legjobb barátját felveszi, előre megfontolt szándékkal, hogy azt majd felhasználja, az egy ge*i. Az takarodjon a büdös p****ba a közéletből”. Emlékezetes, hogy a G-napon Simicska nevezte ge*inek Orbán Viktort.

Utána még egy gondolatmenete volt Néző Lászlónak, amikor azon lamentált, hogy nem küldték Magyart, mert nincs a világon egy olyan hülye CIA-ügynök, aki ilyen kampányt vezényelne. Mindezek után önsorsrontó elmebeteg baromnak nevezte a politikust, miközben a többiek bólogattak.

A volt igazságügyi miniszter, Varga Judit beszél majd arról, hogyan működik az ügyészség és a hatalom – ezt írta Magyar Péter arról, mit hoz kedden reggel kilenc órakor nyilvánosságra. Az általa készített hangfelvételeket odaadja az ügyészeknek is:

 

Nyitókép: Youtube/HírTV

 

#Belföld#néző lászló#magyar péter#simicska lajos#sajtóklub#gajdics ottó

Címlapról ajánljuk