Belföld

Embertelen kommentben gyalázta a gyógyíthatatlan beteg Flóriánt egy anyuka, Balázs Andi közbelépett

rtl.hurtl.hu

2024. március 21. 7:55

„Flóri, innen üzenem neked én, hogy veled minden tökéletesen rendben van” – üzente a fiúnak a színésznő.

Balázs Andi egy TikTok videóban számolt be arról, hogy egy kétgyermekes anyuka gyalázkodó kommentet tett közzé Vass Flórián közösségi oldalán. 

Mint arról beszámoltunk, Flóriánt sok ezren követik, pedig éveken át inkább kerülte az embereket, veleszületett pillangóbőr betegsége miatt. Flórián édesanyja azt mesélte, a terhesség alatt nem vették észre az epidermolysis bullosát, pedig minden létező vizsgálatot elvégeztek. Flórián testén szinte nincs egységes bőrfelület, egy pici ütéstől is megsérül, mégis konditeremben edz, ezzel sokaknak erőt adva.


A színésznő a TikTok videójában azt mondja: egy kétgyermekes családanya azt kommentelte Flórián közösségi oldalára, hogy „halált érdemelsz, torz”.

"Amikor felelősségre vontam, miért küld ilyen üzenet egy gyereknek, a válasz az volt, hogy dögöljek meg, és ez a kis torz megérdemli. Illetve tűnjön el a platformról, mert csúnya. Ja, és azért, mert ezt ő megteheti – számol be az esetről Balázs Andi.

Na, és itt a tévedés, ugyanis nem teheti meg. Soha nem lehet tudni, hogy egy felnőtt által rossz időben elhelyezett mondat mit okoz egy gyerek lelkében. Flóri, innen üzenem neked én, hogy veled minden tökéletesen rendben van. És maradj a TikTokon velünk, jó?

– üzeni a színésznő.


Nyitókép: RTL

#Belföld#vass flórián#gyógyíthatatlan betegség#pillangó bőrbetegség#komment#balázs andi#balázs andrea

Címlapról ajánljuk