Belföld

Magyar Péter bizonyítékokat akar átadni az ügyészségnek

rtl.hurtl.hu

2024. március 20. 10:04

Magyar Pétert szerdán délelőtt hallgatja meg a Központi Nyomozó Főügyészség. A Völner-Schadl korrupciós ügyről is mesélne. Mostani meghallgatására egy nővel érkezett kézenfogva. 

Nem árulta el a Központi Nyomozó Főügyészség, milyen ügyben akarják meghallgatni Magyar Pétert. Erről az érintett beszélt az ügyészség bejárata előtt az RTL kamerái előtt. Magyart szerdán 10 órára hívták be. Állítása szerint egy telefonbeszélgetésben csak annyit közöltek vele, hogy egy korrupciós ügyben hallgatnák meg, de nem részletezték, hogy milyenben.

Korábban az rtl.hu kiderítette, Magyar Péter ellen a nyomozó ügyészségen nincs folyamatban büntetőeljárás.

Az ügyészség az rtl.hu-nak küldött válaszában azt írta, hogy több magánszemély feljelentése alapján a Fővárosi Nyomozó Ügyészség nyomozást rendelt el, mivel Magyar Péter korábban a médiában jelezte, hogy hivatali vesztegetésről és annak feljelentése elmulasztásáról van tudomása.

Hogy ha nem a Völner-Schadl-ügyben fognak meghallgatni, akkor hivatalosan jegyzőkönyveztetni fogom azt a kérésemet, hogy sürgősen, mielőbb hallgasson meg a Központi Nyomozó Főügyészség abban az ügyben is

– mondta szerdán az ügyészség előtt Magyar Péter. Hozzátette, hogy az üggyel kapcsolatos összes bizonyítékot át fogja adni az ügyészségnek.

Ugyanis minden állításomat bizonyítani tudom, többfajta bizonyítékkal is.

– közölte.

Magyar Péter a mostani meghallgatására kézenfogva érkezett egy nővel, akiről korábban már posztolt képet is. 

Azt, hogy mit mondott még Magyar Péter, és hogyan érkezett meg a Központi Nyomozó Főügyészségre, megnézheti a fenti videóban.

#Belföld#Videó#magyar péter#facebook#központi nyomozó főügyészség#völner pál#schadl györgy#korrupció

Címlapról ajánljuk