Belföld

Újabb pozícióról mondott le Balog Zoltán

rtl.hurtl.hu

2024. március 14. 12:18

Peller Mariann, a Kis Virtuózok Alapítvány alapító elnöke nem részletezte, hogy Balog Zoltán milyen módon és miért lépett vissza a tisztségeiből.

Balog Zoltán lemondott a Kis Virtuózok Alapítvány tiszteletbeli elnöki posztjáról, erről Peller Mariann, az alapítvány alapító-alelnöke és az RTL Reggeli című műsorának műsorvezetője tájékoztatta a Népszavát.

Az alapítvány közösségi, kulturális komolyzenei hagyományok ápolására és kiemelkedő zenei tehetségek támogatására fókuszál, célja a komolyzene népszerűsítése és a zenei oktatás hosszú távú támogatása.

Peller Mariann nem részletezte, hogy Balog Zoltán milyen módon és miért lépett vissza a tisztségeiből, de elmondta, hogy ez február 17-én történt, egy nappal azután, hogy Balog lemondott a zsinati elnöki pozíciójáról.

Az RTL Híradója pár nappal ezelőtt arról kérdezte Balog Zoltánt, hogy mit gondol K. Endre legújabb akciójáról, amikor újra megpróbálta rávenni a bicskei gyermekotthon egykori izgatójának egyik áldozatát, hogy másítsa meg a vallomását:


Nyitókép: Soós Lajos / MTI

#Belföld#peller mariann#balog zoltán#kis virtuózok alapítvány#lemondás#kegyelmi ügy

Címlapról ajánljuk