Belföld

Magyar Péter felszólította Kubatov Gábort és Rogán Antalt, hogy ne küldjenek huligánokat a március 15-ei rendezvényére

rtl.hurtl.hu

2024. március 13. 8:47

Magyar Péter ismét beszólt Rogánnak és Kubatovnak.

Tisztelt Alelnök Úr, Kedves Gábor! Tisztelt Miniszter Úr, Kedves Tóni!

– kezdi a legújabb posztját Magyar Péter, amelyben arra kéri Rogán Antalt és Kubatov Gábort, hogy ne küldjenek huligánokat a március 15-ei rendezvényére.

„Tisztelettel kérlek és egyben határozottan felszólítalak Benneteket az ország nyilvánossága előtt, hogy tartózkodjatok a jól bevált módszereitektől. Ne próbáljátok se a szolgálatok útján se szervezett huligánok segítségével megzavarni vagy provokálni a több tízezer ünneplő honfitársunkat! Ismerünk Benneteket, ismerjük a módszereiteket, nyilvános csoportokban már most láthatóak az előkészületeitek, amelyekről természetesen tájékoztatjuk a rendőrséget és a rendezvény biztosításáért felelős biztonsági céget” – olvasható Varga Judit volt férjének posztjában.

Pontosan tudjuk, hogy az áll az érdeketekben, hogy a hazai propagandasajtótok az esetleges rendbontásokról tudjon »tudósítani« a rendezvény valós tartalma és üzenete helyett. Mi az emlékezés előkészítése során – ellentétben veletek – sem Kubatov-listát, sem adófizetői pénzből szervezett telefonos mozgósítást, sem szervezett buszos utaztatást nem alkalmazunk, a célunk »csupán« egy békés rendezvény megtartása

– tette hozzá Magyar Péter, aki azt is elmondta, hogy ha bármilyen rendbontás lesz az eseményen, akkor tudni fogják, hogy Rogán és Kubatov a felbújtók vagy a megrendelők.

Magyar Péter korábban az RTL-nek is nyilatkozott a kapcsán, hogy miért nem vállalt inkább külföldön állást:

Nyitókép: Koszticsák Szilárd / MTI

#Belföld#magyar péter#rogán antal#huligán#Március 15

Címlapról ajánljuk