Belföld

Magyar Péter furcsa dolgokat kérdezett Szijjártó Péterről

rtl.hurtl.hu

2024. március 13. 6:46

Van néhány kérdés, amire Magyar Péter választ vár Szijjártó Péterrel kapcsolatban.

„Tudja egyébként valaki, hogy Szijjártó Pétert miért védi évi 1 milliárd forint adófizetői pénzen 52 db TEK-es?” – tette fel a kérdést Magyar Péter a közösségi oldalán. Majd jött a többi.

Miben különbözik ő a többi minisztertől, akiknek semmilyen védelem nem szükséges? Miért kísérik még a Balatonba és futás közben is testőrök? Miért száguldozik a városban 5-6 állami luxusautóból álló konvojjal? Miért megy repülővel 200 km-re? Miért viszi hazáig rendszeresen helikopter?

– sorolta a kérdéseket, majd egy lehetséges választ is adott: Már persze azonkívül, hogy szeret fontosnak látszani földön, vízen, levegőben.


A válaszokat kommentben várta, miközben Szijjártó Pétertől érkezett egy magyarázat, mármint arra, hogy miért költött az általa vezetett tárca 264 millió forintot luxusrepülők bérlésére. Erről az RTL Híradó is készített riportot.


Az ATV Egyenes beszéd című műsorában pedig Szijjártó Péter arról beszélt:

Biciklivel nem tudom megjárni New Yorkot.

Hozzátette, hogy neki megmondják, hogy mire szálljon és hova menjen, és úgy tesz, és hogy a luxusrepülőn még csak ki sem tudja húzni magát rendesen, erről a Telex írt.

Nyitókép: Szigetváry Zsolt / MTI

#Belföld#magyar péter#szijjártó péter#repülő#tek#helikopter

Címlapról ajánljuk