Belföld

Rácz András a K. Endrét leleplező riportról: Még mindig van lejjebb a pedofil-ügyben

rtl.hurtl.hu

2024. március 11. 14:13

Rácz András Oroszország-szakértő is megszólalt a Házon kívül leleplező riportjáról, szerinte „velejéig romlott döntés volt K. Endrének elnöki kegyelmet adni”.

„Még mindig van lejjebb a pedofil-ügyben: K. Endre megpróbálta hamis tanúzásra rávenni az egyik sértettet” – kommentálta Rácz András Oroszország-szakértő a Házon kívül leleplező riportját, amelyből kiderült, hogy K. Endre ismét megkörnyékezett egy bicskei áldozatot.

A Házon kívül exkluzív riportjából kiderült, hogy K. Endre hamis vallomásra akarta rávenni a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát – éppen azt a fiút, akinek a vallomása néhány évvel ezelőtt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a gyermekotthon volt igazgatóhelyettese börtönbe kerüljön. A Házon kívül stábja rejtett kamerákkal vette fel találkozójukat.


Rácz András hétfőn a Facebook-oldalán így nyilatkozott a riportról: „Gyomorforgató 25 perc... de nagyon érdemes megnézni. Két okból. Elsősorban azért, amit Kert Attila egy posztjában leír: igenis van értelme a független sajtó munkájának és a tényfeltáró újságírásnak. Nélkülük ugyanis a pedofil ex-igazgató, Vásárhelyi János és a neki asszisztáló K. Endre még mindig szabadon garázdálkodhatnának. Másrészt pedig azért, mert

a történek fényében még inkább érthető, hogy milyen velejéig romlott döntés volt K. Endrének elnöki kegyelmet adni. Arra, amit ez az ember művel, egyszerűen nincsenek szavak....

Az Oroszország-szakértő ezután megemlítette azt, hogy K. Endre a felcsúti Puskás Akadémia utánpótlás-mérkőzéseinek szervezésében is részt vett. „Vajon mennyi esély van rá, hogy Felcsút urai nem tudtak arról, ami évtizedek óta zajlott a bicskei gyermekotthonban” – teszi fel a kérdést Rácz András.

A Házon kívül teljes adását az RTL+-on lehet megnézni.

Nyitókép: Házon kívül 

#Belföld#k. endre#rácz andrás#Házon kívül#bicskei gyermekotthon#áldozat#rejtett kamera

Címlapról ajánljuk