Belföld

„Ki érdemelt volna kegyelmet, ha nem ő?” – Mérő Vera is reagált a K. Endrét leleplező riportra

rtl.hurtl.hu

2024. március 11. 14:29

„K. Endre újra akcióban” – fogalmaz Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene alapítója a Házon kívül rejtett kamerás riportjáról. 

„K. Endre újra akcióban: ezúttal rejtett kamerák előtt próbálta hamis nyilatkozatra rávenni az egyik áldozatot. Ki érdemelt volna kegyelmet, ha nem ő?” – így reagált Mérő Vera, a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene alapítója a Házon kívül K. Endrét leleplező riportjára.

A Házon kívül exkluzív riportjából kiderült, hogy K. Endre hamis vallomásra akarta rávenni a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát – éppen azt a fiút, akinek a vallomása néhány évvel ezelőtt nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a gyermekotthon volt igazgatóhelyettese börtönbe kerüljön. A Házon kívül stábja rejtett kamerákkal vette fel találkozójukat.


Mérő Vera hétfőn közzétett Facebook-bejegyzésében így fogalmazott: „Kár amúgy, hogy nem akkor jött ki az RTL zseniális anyaga, amellyel lebuktatták Kónya Endrét, amint az egyik bicskei áldozatot próbálja több alkalommal rávenni hamis videó-nyilatkozat megtételére, amikor Kónya már kezdeményezte a perújrafelvételt, ami elég nyilvánvalóan a szándéka volt ezzel a manőverrel. Az ugyanis vaskos bűncselekmény lett volna

És hogy miért lett volna ez fontos Kónyának? Talán mert Balog Zoltánnak fontos lenne

#Belföld#k. endre#Házon kívül#leleplezés#bicskei gyermekotthon#bicskei#áldozat#mérő vera

Címlapról ajánljuk