Belföld

Ungár Péter feljelentést tett az RTL rejtett kamerás felvétele után, Donáth Anna rendőri védelmet kért a bicskei áldozatoknak

rtl.hurtl.hu

2024. március 11. 7:43

A Momentum elnöke rendőri védelmet kért a bicskei áldozatoknak, miután a Házon kívül felvette, hogy K. Endre az egyik áldozatot megpróbálta rávenni a vallomása megváltoztatására. 

Donáth Anna rendőri védelmet kért a bicskei gyermekotthon molesztált áldozatainak, Ungár Péter pedig feljelentést tett K. Endre ellen, miután a Házon kívül felvette, ahogy az elnöki kegyelmet kapott férfi hamis vallomásra akarta rávenni a bicskei gyermekotthon egyik molesztált áldozatát – vette észre a 444.hu. 

A Házon kívül adását az RTL+-on lehet megnézni.


A Momentum elnöke a Facebook-oldalán közzétette posztjában kijelentette, hogy „K. Endre továbbra sem nyugszik, folytatja a tanúk megvesztegetését és megfélemlítését, mintha még mindig a bicskei árvaház igazgatóhelyettese lenne”. Donáth Anna hozzátette, hogy „az, hogy az áldozatokat továbbra is így nyomaszthatja, túlmegy minden határon”, közölve, hogy “rendőri védelmet kérünk az áldozatnak.”

Ungár Péter, az LMP társelnöke kijelentette, hogy „mivel a részben letöltött büntetés jól láthatóan semmilyen bűnbánattal nem járt, ezért elég egyértelmű, hogy a társadalom és főleg az áldozatok szempontjából súlyos probléma, ha K. Endre szabadlábon van”. Ungár Péter hozzátette, hogy „feljelentést teszek az ügyben, és remélem az igazságszolgáltatás végül újra megkapja a lehetőséget, hogy a köztársasági elnök bűne után valóban igazságot tudjon szolgáltatni”.

Nyitókép: Házon Kívül

 

#Belföld#kegyelmi botrány#k. endre#donáth anna#momentum#ungár péter#lmp#Házon kívül

Címlapról ajánljuk