Belföld

Nekitolatott K. Endre a Gulyáságyú Média autójának

rtl.hurtl.hu

2024. március 11. 19:50

K. Endre a bicskei Egészségház előtt beletolatott a Gulyáságyú Média tudósítóinak autójába. 

 

K. Endre Bicskén az Egészségház előtt beletolatott a Gulyáságyú Média tudósítóinak autójába – számolt be róla a Telex.

A lap tudósítása szerint a koccanás után nem sokkal kiabálva érkezett a helyszínre a bicskei gyermekotthon volt igazgatóhelyettesének egyik ismerőse, aki elmondása szerint annak idején személyesen ment el K. Endréért a börtönbe, amikor kiengedték.

A férfi kiütötte a mikrofont a Gulyáságyú Média tudósítójának kezéből.

Hasonlóval próbálkozott a Telex tudósítójánál, ám nála nem járt sikerrel. Az agresszívan viselkedő, a magyart törve beszélő férfi eközben a lap szerint biztatta az autójában ülő K. Endrét, hogy hívja a rendőrséget. A férfi miután lehiggadt, annyit árult el a riportereknek, hogy ő ártatlannak tartja K. Endrét. Szerinte ez az egész egy politikai ügy, amiben K. csak áldozat. A helyszínre érkező rendőrök végül azt közölték velük, hogy 

hivatalból eljárást indítanak K. Endre ismerőse ellen garázdaság miatt. 

A Gulyásgyú Média videója az esetről:


A lap egyébként azért ment Bicskére, hogy megkérdezze K. Endrét arról, hogy mit akart a bicskei pedofilügy korábbi áldozatától, akit a Házon kívül rejtett kamerás felvételei alapján megpróbált megkörnyékezni.

Ahogy arról a Híradóban is beszámoltunk, már nyomoz a rendőrség a Házon kívül vasárnapi adása után. A műsorban bemutattuk, hogy a bicskei pedofilügyben érintett, és később elnöki kegyelmet kapó egykori igazgatóhelyettes, K. Endre találkozik az egyik áldozattal és megpróbálja rávenni, hogy mondja kamerába: a volt igazgatóhelyettes nem követte el azt, amiért elítélték.


A fiút korábban védő jogász szerint azonban a történteknek nem lesz jogi következménye, mivel az, amit K. Endre tett nem számít Magyarországon bűncselekménynek. A Házon kívül adásának rövid összefoglalóját az alábbi videóban nézheti meg. Ha a teljes riport érdekli, akkor megnézheti erre a linkre kattintva az RTL+ felületén.


Nyitókép: RTL

#Belföld#k. endre#bicske#koccanás#ütközés#gulyáságyú média#garázdaság

Címlapról ajánljuk