Belföld

Fizetőssé válik a Westend vécéje

rtl.hurtl.hu

2024. március 9. 18:53

A Westend bevásárlóközpont mellékhelyiségeinél nemrég „fizetőkapukat” szereltek fel, a jelek szerint megszűnik az ingyenes vécéhasználat.

A jelek szerint nem lehet majd többé ingyen használni Budapest egyik leglátogatottabb plázájában, a Westendben. A 444.hu arról ír, hogy 

nemrég „fizetőkapukat” szereltek fel a bevásárlóközpont emeletén, valamint mínusz egyedik, vagyis a metrószintjén található vécéknél.

A lap egyik olvasója számolt be arról, hogy a vécék bejáratál automatákat is elhelyeztek, amelyeknél vélhetően majd a vécéhasználat díját lehet megfizetni. Azonban egyelőre nem tudni, mikortól lesznek fizetősek a mellékhelyiségek, ahogy azt sem, hogy pontosan mennyibe fog kerülni a vécéhasználat.

Érdemes megjegyezni, hogy nem a Westend lesz viszont az első bevásárlóközpont, amelyben fizetni kell a mosdóhasználatért. A Corvin Plázában már évek óta így működnek a vécék, ahogy a budapesti Árkádban is.

Nyitókép: A Westend (2019-ig WestEnd City Center) az osztrák Shopping City Süd után, a régió második legnagyobb területű bevásárlóközpontjának egyik bejárata a főváros VI. kerületében, a Nyugati pályaudvar mellett. – Fotó: Róka László / MTVA / Bizományosi 

 

#Belföld#westend#bevásárlóközpont#fizetős#vécé#mellékhelyiség#illemhely

Címlapról ajánljuk