Belföld

Magyar Péter reagált Varga Judit fotójára: Sok boldogságot kívánok Juditnak!

rtl.hurtl.hu

2024. március 9. 12:40

Magyar Péter tudott Varga Judit és az Állami Számvevőszék elnökének kapcsolatáról, az ugyanis szerinte „régi sztori”.

Varga Judit volt igazságügyi miniszter, aki a kegyelmi ügy miatt visszavonult a közélettől, és lemondott az országgyűlési képviselői mandátumáról, szombat este egy társaságban töltötte az időt Windisch Lászlóval, az Állami Számvevőszék elnökével. Windisch Lászlót és Varga Juditot a W Budapest ötcsillagos szálloda – az Operaházzal szemben álló régi Balettintézet nemrég átalakított épülete – bárjában fényképezte le a 444.hu olvasója, ahogy kéz a kézben társalognak.

Az esetről a Blikk megkérdezte Varga Judit volt férjét, mit szól a most megjelent fotóhoz, és hogy tudott-e esetleg a kapcsolatukról, amire az alábbi választ adta:

Tudtam, régi sztori - meglehetősen. Sok boldogságot kívánok Juditnak!

Az ÁSZ egyébként a 444.hu megkeresésére azt közölte: „Az Állami Számvevőszék elnöke sem most, sem korábban nem keverte össze a munkáját a magánéletével. Munkáját a jogszabályi előírásoknak megfelelően, részrehajlás és elfogultság nélkül végzi és végezte, összeférhetetlenségi ok sem most, sem korábban nem állt fent.” Hozzátették azt is: „Az Állami Számvevőszék elnöke a magánéletét érintő kérdésekről sem most, sem a jövőben nem kíván nyilatkozni.”

Nyitókép: Máthé Zoltán/MTI

#Belföld#magyar péter#varga judit#windisch lászló#állami számvevőszék#fotó#fénykép

Címlapról ajánljuk